Het Klooster

Het Klooster bevindt zich vooraan in het jeugdcentrum en kan als apart onderdeel van het jeugdcentrum gehuurd worden als verblijfsaccommodatie.

Met zijn eigen toegang, buitenruimte, sanitair en keuken is Het Klooster volledig onafhankelijk van Den Blok en de Zaal te gebruiken.

Alles wat je moet weten over het Klooster

Het Klooster is een verblijfsaccommodatie binnen het jeugdcentrum dat plaats biedt aan 18 personen.

Op het gelijkvloers vindt u de inkom met achteraan in de hal het sanitair, aangepast voor mindervaliden.  Rechts in de inkomhal gaat u het daglokaal binnen, voorzien van tafels en stoelen voor 18 personen.  Vanuit het daglokaal komt u rechtstreeks op het terras waar u een aparte buitenruimte hebt onder onze authentieke notelaar.

De keuken, gelegen vlak naast het daglokaal, is volledig uitgerust met vaatwasser, kookvuur, oven, microgolfoven, ijskast, diepvries en servies voor 18 personen.

Op de eerste verdieping vindt u links het gescheiden sanitair (toiletten en douches) en 2 tweepersoonsslaapkamers.  Centraal in de hal heeft u toegang tot een slaapkamer voor 8 personen.  De gang rechts leidt u naar een slaapkamer voor 6 personen en de ontspanningsruimte die zich in de voormalige kapel van Het Klooster bevindt.

 

Den Blok

Den Blok is een verblijfsaccommodatie voor 54 personen en bevindt zich in het voormalige schoolgebouw van Prosperpolder.

Hij kan volledig apart of samen met Het Klooster gehuurd worden.

Den Blok bestaat uit een aantal slaapzalen en slaapkamers, enkele daglokalen, een semi-industriële keuken en de polyvalente zaal.

Naast alle binnenruimte heeft Den Blok met de kampeerweide, de binnenkoer en nog een apart grasplein voldoende afgesloten buitenruimte om eindeloos in te ravotten.

Alles wat je moet weten over Den Blok

Den Blok is een verblijfsaccommodatie binnen het jeugdcentrum dat plaats biedt aan 54 personen.

Via de aparte ingang langs de poort komt u op de binnenkoer terecht die rechtstreeks toegang geeft tot de daglokalen, de slaapzalen en de polyvalente zaal.  Het gebruik van de polyvalente zaal (uitgerust met een toog met bijhorende frigo’s, voldoende tafels en stoelen en apart sanitair) zit standaard inbegrepen bij de verhuur van Den Blok.

Gelegen tussen de Zaal en Den Blok bevindt zich de semi-industriële keuken met een capaciteit voor 80 personen.

In het hoofdgedeelte van Den Blok vindt u 2 slaapzalen, 2 slaapkamers, 3 daglokalen en volledig gescheiden sanitaire voorzieningen voor mannen, vrouwen en mindervaliden.

 

De zaal

De Zaal is gelegen aan de straatkant van het jeugdcentrum en kan als apart onderdeel gehuurd worden wanneer Den Blok niet verhuurd is.

Via de poort komt u op de binnenkoer terecht die rechtstreeks toegang geeft tot de zaal.

Wanneer u de zaal apart huurt, beschikt u steeds over de semi-industriële keuken.

Alles wat je moet weten over de zaal

Wanneer u Den Blok huurt zit het gebruik van de polyvalente zaal steeds inbegrepen in de huurprijs van Den Blok, maar de zaal kan dus ook apart gehuurd worden in combinatie met de semi-industriële keuken.

De zaal is uitgerust met 20 tafels, 80 stoelen, een mobiel whiteboard, een toog en apart sanitair voor mannen, vrouwen en mindervaliden.

De toog is voorzien van 2 mobiele frigo’s en een koffiezetapparaat.